Çadırlı Ortaokulu

Vizyon:  Bilim ve teknolojinin farkında olan,değişim ve gelişmelere açık, millî ve manevî değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı,öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat fertler yetiştirmektir. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmak,

Misyon: Çadırlı Ortakulu, öğrencilerine gerekli yetenek, bilgi, beceri ve ahlâkî değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını sağlayan; model bir okul olma amacındadır.

Başarılar: 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı SBS sonucuna göre 3 Öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi ve 6 Öğrencimiz Anadolu Lisesi yerleşti.2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı SBS sonucuna göre 10 Öğrenci Anadolu Lisesine yerleşti.2011 Yılında satrançta küçükler kategorisinde ilçe birinciliği.2012 Yılında satrançta küçükler kategorisinde ilçe birinciliği.2013 Yılında satrançta küçükler kategorisinde ilçe ikinciliği.2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı SBS Sonucuna göre 7 öğrencimiz Anadolu Lisesine yerleşti.

Saatler: 08.00-14.35
Isınma: Soba - Kömür/Odun
Servis Bilgisi: Öğretmen Servisimiz var.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cadirliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çadırlı Mahallesi No25 Derik/MARDİN

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Çadırlı Mahallesi No25 Derik/MARDİN

Ulaşım İpek Yola Uzaklık 4 km. Derik´e 27 km. Kızıltepe´ye 30 km.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL : 50 km İLÇE : 27 km